Laikkahakkurit PZ sarja

Pezzolaton hakkurit ovat rakennettu erityisesti ammattikäyttö huomioiden, ne täyttävät myös yksityiskäytön tarpeet erinomaisesti. Pitkä kokemus haketuskoneista on mahdollistanut turvallisten ja helppokäyttöisten laitteiden valmistamisen.

Haketettavan rungon maksimihalkaisija millimetreinä on tyyppinumeron mukainen PZ 110, 140, 150, 190, 210 ja 250.

Avarasta syöttösuppilosta materiaalin syöttö etenee vaakasuuntaisilla syöttörullilla terälaikalle. Säädettävä syöttölaitteisto toimii itsenäisesti hydrauliikalla.

Jokainen PZ sarjan hakkuri on varustettavissa ”no stress” laitteella, joka suojaa konetta ylikuormitukselta. Ylikuormitustilanteessa syöttö pysäytetään automaattisesti, kunnes tehontarve palautuu normaaliksi ja syöttö jatkuu jälleen välittömästi.

Hakkurin käyttövoimaksi on valittavissa bensiini-(MB) tai dieselmoottori(M), traktorin V.O.A.(G) tai sähkömoottori(E). Hakkurit voidaan varustaa äänieristetyllä dieselmoottoriyksiköllä.

Alustavaihtoehtoja ovat traktorin kolmipistekiinnitys ja pyöräakselisto, hitaan- tai korkeannopeuden perävaunualustat, kumitelasto sekä kiinteä asennus. Perävaunualustalla koko hakkuri voidaan asentaa 360° kääntökehän päälle, jolloin syöttösuppilon suuntaus on vapaasti valittavissa. Traktorin kolmipistekiinnityksen kanssa on mahdollisuus hakkurin 180° kääntökehälle.

Kuljetuksen ajaksi syöttösuppilo voidaan taittaa pystyyn ulkomittojen pienentämiseksi.

Koneet voidaan varustaa täsmälleen käyttäjän tarpeiden mukaisesti monipuolisesta lisävarusevalikoimasta, tässä muutama esimerkki:

  • ”no stress” -laite käyttötuntimittarilla
  • syöttösuppilon telamatto (mallista PZ 150 alkaen)
  • ääntä vaimentava maalaus
  • integroitu hakekontti perävaunuasennuksessa
  • tela-alusta

Järeät ja helppohoitoiset rakenteet tarjoavat korkean käyttöasteen ja alhaiset ylläpitokustannukset.