Technicamente SEMPLICE

Saviglianossa, Cuneon maakunnassa, Italiassa sijaitseva COLLINO COSTRUZIONI S.r.l. on perustettu vuonna 2003. Yritys on erikoistunut ammatti- ja kotitalouskäyttöön tarkoitettujen metsä- ja maatalouskoneiden valmistukseen. Meidän valikoimissa ovat tällä hetkellä halkomakoneet, katkaisusirkkelit, klapikoneet ja kuljettimet.

Koneet valmistetaan parhaista materiaaleista ja korkealaatuiset komponentit tulevat tunnetuilta toimittajilta. Suunnittelussa huomioidaan erityisesti laitteiden turvallisuus, käytettävyys, kestävyys ja yksityiskohtiin asti ulottuva viimeistely.

Käyttövoimavaihtoehtoina ovat traktorin V.O.A, yksi- tai kolmivaihevirta, polttomoottori ja hydrauliikka. Modulaarinen rakenne mahdollistaa käyttövoiman muutoksen tarvittaessa myöhemmin jälkiasennussarjalla useimpiin koneisiin. Kaksoiskäyttövoima on myös saatavilla, esim. V.O.A+sähkö.

Lukuisista rakenteellisista yksityiskohdista voidaan valita pari esimerkkiä: letkusuojasukilla täysin suojatut hydrauliikan paineletkut sekä huohotinkorkilla varustetut hydrauliöljysäiliöt. Korkin suodatinosa estää hydraulijärjestelmän pahimpien vihollisten, veden ja epäpuhtauksien pääsyn säiliöön. Järjestelmissä ei käytetä vesijohto-osia eikä kierreteippiä, mikä on näissä koneissa itsestäänselvyys.

Koneet rakennetaan valmiiksi ja kaikki toiminnot tarkastetaan tehtaalla, kokoonpanolinjan viimeinen osasto ei ole asiakkaan pihassa.

Monipuolinen mallivalikoima mahdollistaa asiakkaalle yksilöllisten tarpeiden mukaisen, pitkäikäisen koneen, jolla työt sujuvat turvallisesti ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä ponnisteluita.

Tuotteille myönnetään 2 vuoden takuu.

COLLINO COSTRUZIONI S.r.l. perusperiaatteita ovat jatkuva tuotekehitys, asiakastyytyväisyys ja luotettavuus.

Tarkemmin Collinon koneista: