Ottima qualità del cippato da qualsiasi tipo di legno.

Enviessä, Cuneon maakunnassa, Italiassa sijaitseva Pezzolato Officine Costruzioni Meccaniche S.p.A. on perustettu vuonna 1976 ja on kokenut toimija maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Yritys valmistaa lukuisia erityyppisiä koneita puun ja biomassan käsittelyyn sekä bioenergian tuotantoon. Tällä hetkellä valikoimissamme ovat rumpuhakkurit.

Koneiden pääpiirteet seuraavasti:

SarjaKäyttöteho hv (kW)Käsiteltävän rungon maks. halkaisija cm
Rumpuhakkuri PTH70 – 1200 (51,5 – 882,4)30 – 90
PTH ALL ROAD755 – 796 (563 – 585)80

Hakkurien tuntituotot ovat alkaen käsin syötettävän koneen 25 m³:stä isoimpien rumpuhakkurien +400 m³.

Koneiden suunnittelu ja valmistus mukaanlukien huoltotarvike- ja varaosavarasto sijaitsevat kaikki saman katon alla. Tämä varmistaa tuotekehityksen, valmistuksen ja jälkimarkkinoinnin ketterän yhteistyön.

Kaikki Pezzolato hakkureihin asennetut korkealaatuiset hydrauliset, sähköiset ja elektroniset komponentit ovat ainoastaan eurooppalaisten valmistajien toimittamia.

Pezzolato hakkureille on ominaista vankat ja selkeät rakenteet, jotka mahdollistavat helpon huollettavuuden ja pitkän käyttöiän alhaisin ylläpitokustannuksin.

Tekninen tuki on saatavissa nopeasti huolto-organisaatiolta kuin myös suoraan Pezzolaton omalta tekniseltä henkilökunnalta. Suuren varastonsa ansiosta Pezzolato pystyy toimittamaan varaosia maailmanlaajuisesti 24/48 tunnin sisällä.

Miksi valita Pezzolaton koneet?

Vahva mekaaninen tietämys ja kokemus, joka pätee kaikkien koneiden suunnitteluun ja rakentamiseen, sertifioitu laatujärjestelmä, asiakkaiden vaatimusten huomioiminen, suuret panostukset tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Nämä ovat syitä, joiden perusteella Pezzolato S.p.A. erottaa itsensä muista kilpailijoista maailmanmarkkinoilla.

Tarkemmin Pezzolaton hakkureista: