Quality trailers

Montesessa, Modenan maakunnassa, Italiassa sijaitseva ZACCARIA S.r.l. on perustettu vuonna 1960. Yritys valmistaa ja markkinoi laadukkaita traktorien perävaunuja erittäin laajalla koko- ja mallivalikoimalla lähes kaikkiin maanosiin.

Meiltä on saatavissa kaikki heidän tuotteensa, kokonaispainoiltaan 1…40 tonnia:

  • 1-akseliset perävaunut
  • 2- ja 3-akseliset perävaunut
  • 2-, 3- ja 4-akseliset dumpperiperävaunut
  • Kone- ja paalilavettivaunut
  • Lietevaunut
  • Kuivalantavaunut
  • Eläinkuljetusvaunut
  • Puutavaraperävaunut ja kuormaimet

Saatavissa myös EU asetuksen 167/2013 mukaisina tyyppihyväksytyt mallit.

Kattava jarru- ja vetojärjestelmävarustus on aina ollut perusedellytys traktoriperävaunujen käytölle ZACCARIA S.r.l. kotiseuduilla, vuoristo-olosuhteissa. Jokainen perävaunu on jo vakiona varustettuna kaikkiin pyöriin vaikuttavilla jarruilla ja on myös saatavissa mekaanisella tai hydraulisella vetojärjestelmällä. Kaksi- tai useampiakseliset mallit ovat lehti- tai hydraulijousitettuja.

Lavarakenne on saatavana myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuna tai elintarvikehyväksytyllä maalilla pintakäsiteltynä. Useista vakiovärivaihtoehdoista on valittavissa Zaccaria punainen, Zaccaria vihreä, JD vihreä, JD keltainen, NH sininen, harmaa ja musta. Lisävarusteena RAL-sävyt ja metallivärit.

Suurilla kippisylintereillä varustetuissa vaunuissa on oma hydraulijärjestelmä joko V.O.A- tai hydraulimoottorikäyttöisellä pumpulla. Tällä varmistetaan järjestelmän riittävä öljymäärä sekä puhtaus ja vältetään traktorien erityyppisten öljyjen sekoittuminen. Kaikki korkealaatuiset komponentit, mm. renkaat, akselistot, jousitusjärjestelmät, ilmajarrut, hydrauliikka ja valaistus tulevat johtavilta toimittajilta.

Tuotteille myönnetään 1 vuoden takuu.

ZACCARIA S.r.l. on perheyritys, jota johdetaan pitkäjänteisesti perhearvot mielessä. Henkilökunta toimii asiakaslähtöisesti ja valmistaa perävaunut vuosien kokemuksella. Heidän tuotteet ovat voittaneet lukuisia palkintoja teknisistä innovaatioista.

Tarkemmin Zaccarian perävaunuista: