Agricoltura e viabilità

Corlo di Formiginessa, Modenan maakunnassa, Italiassa sijaitseva ANNOVI ALDO & C. s.r.l. on perustettu vuonna 1950. Yritys valmistaa koneita maatalouteen ja talvikunnossapitoon. Heidän koneita on toimitettu maailmanlaajuisesti. Valikoimissamme ovat lumiaurat, lumilingot, hiekottimet ja niittokauhat.

Koneiden runkorakenteet ja kulutusosat valmistetaan pohjoismaisista, korkealaatuisista rakenne- ja kulutusteräksistä. Hiekottimien rungoissa käytetään tarvittaessa myös ruostumatonta terästä. Komponentit tulevat tunnetuilta eurooppalaisilta valmistajilta ja pintakäsittely ylittää standardisoidun suolasumutestin vaatimukset. Lisävarusteena valittavissa värisävyt RAL-värikartasta.

Talvikunnossapitokoneet on asennettavissa mm. etukuormaajiin, 3-pistenostolaitteisiin ja kiinteisiin työkoneiden kiinnityspisteisiin. Saatavissa on useita eri kiinnikevaihtoehtoja.

Tukijalasten jäädyttämät, vaarallisen liukkaat alueet jalankulkijoille on vältettävissä kaikkiin lumiauroihin ja -linkoihin asennettavilla tukipyörillä. Isoimmissa lumilingoissa nämä ovat vakiovarusteena.

Kattava konevalikoima lukuisine lisävarusteineen mahdollistaa täsmälleen käyttötarpeita vastaavan kokoonpanon valmistamisen asiakkaalle. Esimerkiksi traktorikäytössä kokoluokat lumiauroissa ovat 10…+350 hv ja lumilingoissa 40…+350 hv tehoisille peruskoneille. Lumilingot ovat kytkettävissä etu- tai takanostolaitteisiin mekaanisella tehonsiirrolla. On myös asennusmahdollisuus kiinteistötraktorin etukuormaajaan tai kaivinkoneen puomiston päähän hydraulimoottorikäyttöisenä.

Uutuutena mallistossa aggregaattilingot pyöräkuormaajiin kauhan tilalle. Esim. AA90 varustettuna FPT (Iveco) 288 hv moottorilla.

Tuotteille myönnetään 2 vuoden takuu.

ANNOVI ALDO & C. s.r.l. kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja valmistusprosessejaan. Asiakaspalautteen kuunteleminen on tärkeä osa keskeytymätöntä tuotekehitystä, jotta erinomaiset koneet pysyvät huipulla tulevaisuudessakin.

Tarkemmin Annovi Aldon koneista: