Multimobil X

Ohjaamo on täysin teräsrakenteinen ROPS hyväksynnällä ja siinä on paikat kuljettajalle sekä matkustajalle. Ergonomisesta ohjaamosta on hyvä näkyvyys eteen asennettuihin työkoneisin.

Runko on valmistettu SSAB:n erikoislujasta teräksestä ja tästä Dursolle on myönnetty My Inner Strenx® -laatusertifikaatti.

Vakiovarusteena on teräslava täysin avattavilla laidoilla ja kolmikaatokipillä. Lavan mitat ovat monikäyttötraktorin akselivälistä ja varusteista riippuen 2600-3200×1600 mm sekä laitakorkeus 400 mm.

Moottori on työkoneissa yleisesti käytetty Kohler (Stage 5 päästötasolla ilman AdBlue -järjestelmää). Vaihteisto ja akselistot tulevat Ivecolta. Jakovaihteistossa on kaksi nopeusaluetta, joten vaihteita on 12+2.

Multimobil X on saatavissa kolmella eri akselivälillä ja taka-akseli on valittavissa yksikkö- tai paripyörillä.

Lavalle voidaan asentaa esim. tilava hiekoitin tai vesisäiliö koneen suurta kantavuutta täysin hyödyntäen.

Koneen äärimitat ovat leveys 1700 mm, pituus 4440-5020 mm ja korkeus 2180 mm.

Kone varustellaan tehtaalla tilauskohtaisesti erittäin laajalta varustelistalta, jolloin se vastaa täysin asiakkaan käyttötarpeita. Maksimi kokonaismassa on 5,5 – 6,5 ton ja kantavuus varusteista riippuen 2 – 4,5 ton.

Perävaunujen maksimi vetomassat ovat: jarruton 1,5 ton, inertiajarrullinen 3,5 ton ja ajoneuvon omiin jarruihin synkronoiduilla hydraulijarruilla 6 ton.

Täysiä yhdistelmämassoja saa ajaa T kortilla 60 km/h versioon saakka ja 80 km/h versio vaatii C1 ajokortin. Multimobil X ajo-ominaisuudet riittävät traktorinopeuksilla erinomaisesti, koska Keski-Eurooppaan samaa ajoneuvoa on tyypitettynä myös N1 ja N2 luokkiin 100 km/h nopeudelle.

Ohjaamon vakioväreinä ovat valkoinen, oranssi, punainen, sininen ja vihreä, lisävarusteena saatavissa RAL-värit.

Lisävarusteina mm:

Koneen molempiin päihin kiinteät tai hydraulinostolla varustetut työkoneiden kiinnityslevyt

Kappaletavara- / henkilönostin ohjaamon taakse tai koneen taakse asennettuna

Useita hydraulijärjestelmien vaihtoehtoja

Koukkuvaihtolavalaitteet

Mekaaninen V.O.A. koneen taakse

Kaikki kesä- ja talvikunnossapidon työkoneet

ABS ja EBD järjestelmät (vakiona 80 km/h mallissa)